Vykosťovací a filetovací nůž Classic 16 cm - Wüsthof Solingen

Kód: 1040134516
2 419 Kč 1 999,17 Kč bez DPH
Dodání cca 1-2 týdny

Dva v jednom - nový vykosťovací a filetovací nůž - nepostradatelný pro přípravu masa a ryb. Tento nůž je vhodný zejména pro odstraňování kostí a stahování z kůže ryb, masa a drůbeže. Jeho tenká, štíhlá a zahnutá čepel zajišťuje, že nůž klouže čistě skrze potraviny a dokonale oddělí kůži a kosti ryb a masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Filetovací a Vykosťovací nůž Classic 16 cm - Wüsthof Solingen, nepostradatelný pro přípravu masa a ryb

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Classic lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Vykosťovací nože
Série: Classic
Délka čepele: 16 cm
Ostří: Rovné ostří
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EB Avatar autora | 16.6.2022
S vykosťovacím nožem jsme velmi spokojeni.

 Wusthof-Brandwusthof-factory-1900

Nožířská firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen, vyrábějící nože špičkové kvality, je jednou z největších nožířských firem na světě. Byla založena roku 1814 a dodnes ve vedení firmy stojí členové rodiny Wüsthof. Firma sídlí v německém městě Solingen, které je známé pro výrobu nožů a nůžek. Je také nazýváno jako City of Blades - město čepelí. V Solingenu sídlí nespočet renomovaných nožířství, ale značka Wüsthof městu výrazně dominuje. Nože jsou zde vyráběny ve třech výrobních závodech, proto je pro firmu charakteristické logo trojzubce. Výroba nožů a všech ostatních produktů Wüsthof probíhá pod přísnou kontrolou kvality. 

To nejlepší - kované nože Wüsthof. Výjimečná kvalita použitých materiálů a celková konstrukce nožů převyšuje ostatní výrobky na našem trhu. K jejich výrobě je použita chrom - molybdenová ocel, nesoucí požadované vlastnosti, kterými jsou odolnost proti agresivním potravinám a dlouhodobá ostrost. Každé ostří je kontrolováno laserem, je proto dlouhodobě výjimečně ostré. Značku kvality můžete vidět na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby - Solingen.

Pokud sháníte kvalitní pomocníky do Vaší kuchyně za velmi příznivé ceny, volte nekované nože Wüsthof. Nože jsou vyrobeny z kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14). Rukojeti ze syntetického materiálu jsou ergonomicky tvarované a práce s nimi je proto velmi komfortní.

Ať už sháníte nůž kovaný či nekovaný, v naší nabídce naleznete nože ke všem možným účelům. Od celých sad kuchyňských nožů až po nože na loupání.