Keramický japonský nůž Santoku Kyocera Shin 16 cm, černý

Kód: ZK-160 BK-BK
1 769 Kč 1 461,98 Kč bez DPH
2-4 týdny

Japonský keramický nůž Santoku Kyocera Shin s čepelí dlouhou 16 cm je určen nejen pro milovníky asijské kuchyně. Čepele černých keramických nožů Shin jsou vyrobeny z ručně broušené zirkonické keramiky Z212, která udržuje ostrost 2x déle než běžné keramické nože. Měkká ergonomická plastová rukojeť se perfektně drží. Nože jsou dodávány v dárkovém balení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský keramický nůž Santoku Kyocera Shin 16 cm

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

  • Čepel: ručně broušená zirkonová keramika Z212, černá - extrémně tvrdý materiál, který udržuje ostrost 2x déle než běžné keramické čepele
  • Rukojeť: plastová, černá - ergonomicky tvarovaná měkká rukojeť se pohodlně drží v ruce a poskytuje pevný úchop pro bezpečnou manipulaci a zajišťuje pohodlí a kontrolu
  • Rukojeť je k čepeli připojená pod úhlem, který umožňuje snadnější řezání na prkénku
  • Extrémní ostrost a dlouhá životnost
  • Naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
  • Nezanechává pach ani chuť ocele
  • Dodáváno v dárkovém balení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-kyocera

Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.