Japonský nůž Santoku Classic White 17 cm v dárkovém balení - Wüsthof Solingen

Kód: 1040231317
3 159 Kč 2 610,74 Kč bez DPH
Dodání 1-3 týdny

Tento asijský typ nože je vhodný pro přípravu asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, které brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení se na ostří nože.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž Santoku s výbrusy Classic White 17 cm s výbrusy - Wüsthof Solingen, víceúčelový nůž asijské kuchyně k přípravě sushi, řezání ryb, masa a zeleniny

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Santoku je nožem, který si našel oblibu v kuchyních po celém světě a to zejména svou schopností krájet zeleninu, ovoce, ryby i maso na tenké či drobné kousky.  Rukojeť zajišťuje hbitost, snadnější krájení a pohodlně se hodí do ruky. Nůž je kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější a který snižuje únavu při krájení. Je vybaven ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty a bílá barva jen podtrhuje jeho dokonalost.

  • Délka čepele: 17 cm
  • Šířka čepele: 4,59 cm
  • Délka rukojeti: 13,3 cm
  • Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • Tvrdost: 58 Rockwell
  • PEtec (Precision Edge Technology)

Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní karbonové oceli od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti  
  • Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella  
  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera  
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci  
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré  
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce  
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen  
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů wüsthof solingen Classic:

  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického materiálu 
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná 
  • Všechny nože série Classic lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Japonské a čínské nože
Série: Classic white
Délka čepele: 17 cm
Ostří: Rovné ostří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 Wusthof-Brandwusthof-factory-1900

Nožířská firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen, vyrábějící nože špičkové kvality, je jednou z největších nožířských firem na světě. Byla založena roku 1814 a dodnes ve vedení firmy stojí členové rodiny Wüsthof. Firma sídlí v německém městě Solingen, které je známé pro výrobu nožů a nůžek. Je také nazýváno jako City of Blades - město čepelí. V Solingenu sídlí nespočet renomovaných nožířství, ale značka Wüsthof městu výrazně dominuje. Nože jsou zde vyráběny ve třech výrobních závodech, proto je pro firmu charakteristické logo trojzubce. Výroba nožů a všech ostatních produktů Wüsthof probíhá pod přísnou kontrolou kvality. 

To nejlepší - kované nože Wüsthof. Výjimečná kvalita použitých materiálů a celková konstrukce nožů převyšuje ostatní výrobky na našem trhu. K jejich výrobě je použita chrom - molybdenová ocel, nesoucí požadované vlastnosti, kterými jsou odolnost proti agresivním potravinám a dlouhodobá ostrost. Každé ostří je kontrolováno laserem, je proto dlouhodobě výjimečně ostré. Značku kvality můžete vidět na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby - Solingen.

Pokud sháníte kvalitní pomocníky do Vaší kuchyně za velmi příznivé ceny, volte nekované nože Wüsthof. Nože jsou vyrobeny z kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14). Rukojeti ze syntetického materiálu jsou ergonomicky tvarované a práce s nimi je proto velmi komfortní.

Ať už sháníte nůž kovaný či nekovaný, v naší nabídce naleznete nože ke všem možným účelům. Od celých sad kuchyňských nožů až po nože na loupání.