Japonský nůž Santoku Classic 17 cm - Wüsthof Solingen
Kód: 1040131217Detailní popis produktu
Japonský kuchařský nůž Santoku Classic 17 cm - Wüsthof Solingen
(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)
Kovaný japonský kuchařský nůž Santoku Classic se 17 cm dlouhou čepelí je vhodný na nejjemnější krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin. Poloviční ochrana prstů (patka) snižuje hmotnost, krájení je tak velmi komfortní. Nůž je kovaný z jednoho kusu chrom-molybden-vanadiové oceli (X50 Cr MoV 15) a je vybaven ergonomicky tvarovanou, trojitě nýtovanou rukojetí.
Všechny série kovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:
- Jsou vykovány z jediného kusu prvotřídní chrom-molybden-vanadiové oceli (X50 Cr MoV 15) od špičky čepele, se středem nože až po konec rukojeti
- Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella
- Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
- Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
- Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
- Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
- Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
- Doživotní záruka
- 100% Made in Germany (Solingen)
Vlastnosti série nožů Wüsthof Solingen Classic:
- Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
- Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
- Všechny nože série Classic lze umývat v myčce
- Řada Classic obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské a čínské nože |
---|---|
Série: | Classic |
Délka čepele: | 17 cm |
Ostří: | Rovné ostří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nožířská firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen, vyrábějící nože špičkové kvality, je jednou z největších nožířských firem na světě. Byla založena roku 1814 a dodnes ve vedení firmy stojí členové rodiny Wüsthof. Firma sídlí v německém městě Solingen, které je známé pro výrobu nožů a nůžek. Je také nazýváno jako City of Blades - město čepelí. V Solingenu sídlí nespočet renomovaných nožířství, ale značka Wüsthof městu výrazně dominuje. Nože jsou zde vyráběny ve třech výrobních závodech, proto je pro firmu charakteristické logo trojzubce. Výroba nožů a všech ostatních produktů Wüsthof probíhá pod přísnou kontrolou kvality.
To nejlepší - kované nože Wüsthof. Výjimečná kvalita použitých materiálů a celková konstrukce nožů převyšuje ostatní výrobky na našem trhu. K jejich výrobě je použita chrom - molybdenová ocel, nesoucí požadované vlastnosti, kterými jsou odolnost proti agresivním potravinám a dlouhodobá ostrost. Každé ostří je kontrolováno laserem, je proto dlouhodobě výjimečně ostré. Značku kvality můžete vidět na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby - Solingen.
Pokud sháníte kvalitní pomocníky do Vaší kuchyně za velmi příznivé ceny, volte nekované nože Wüsthof. Nože jsou vyrobeny z kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14). Rukojeti ze syntetického materiálu jsou ergonomicky tvarované a práce s nimi je proto velmi komfortní.
Ať už sháníte nůž kovaný či nekovaný, v naší nabídce naleznete nože ke všem možným účelům. Od celých sad kuchyňských nožů až po nože na loupání.