Keramický nůž Japan Santoku 16 cm - Kyocera

Kód: JPN-160NBK
3 469 Kč 2 866,94 Kč bez DPH
2-4 týdny

Luxusní keramický nůž ze série Japan od japonské firmy Kyocera s rukojetí z tropického dřeva Pakka a černou keramickou čepelí, speciálně vytvrzovanou technologií HIP s přídavkem karbonu. Dodáváno v dárkovém boxu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský keramický nůž japan chef's santoku 16 cm - Kyocera, je určen pro univerzální použití, zejména pro milovníky asijské kuchyně, krájení, drcení a sekáním masa, ryb a zeleniny.

(uvedená velikost vyjadřuje délku ostří)

Elegantní design - nejlepší kvalita

Vlastnosti:

Čepel: keramická (oxid zirkonia), ručně broušená, černá - vytvrzovaná technologií HIPs přídavkem karbonu (o 30 % odolnější)
Rukojeť: černá rukojeť, vyrobena z tropického dřeva Pakka s aplikací nýtu - ruční práce
Dárkové balení: Keramický nůž Japan obdržíte v elegantním černém pouzdře

  • Keramické nože řady Japan series jsou inspirovány tradičním řemeslem a odráží japonské dědictví
  • Ručně vyráběná rukojeť ze dřeva Pakka s aplikacemi z ušlechtilé oceli
  • Extrémní ostrost a dlouhá životnost čepele
  • Naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
  • Nezanechávají pach ani chuť ocele
  • Maso, zelenina či ovoce se při krájení nelepí na nůž
  • Lehká váha a perfektně vyvážené těžiště Vám při práci poskytnou opravdové potěšení
  • Díky speciální metodě HIP dosahuje čepel ještě vyššího stupně tvrdosti, než je u těchto produktů běžné
  • Vyrobeno v Japonsku
  • Délka ostří: 16 cm
  • Kvalita Made in Japan
  • Dodáváno v dárkové krabičce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:

logo-kyocera

Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.