Keramický nůž Japan Santoku 16 cm - Kyocera
Kód: JPN-160NBKDetailní popis produktu
Japonský keramický nůž japan chef's santoku 16 cm - Kyocera, je určen pro univerzální použití, zejména pro milovníky asijské kuchyně, krájení, drcení a sekáním masa, ryb a zeleniny.
(uvedená velikost vyjadřuje délku ostří)
Elegantní design - nejlepší kvalita
Vlastnosti:
Čepel: keramická (oxid zirkonia), ručně broušená, černá - vytvrzovaná technologií HIPs přídavkem karbonu (o 30 % odolnější)
Rukojeť: černá rukojeť, vyrobena z tropického dřeva Pakka s aplikací nýtu - ruční práce
Dárkové balení: Keramický nůž Japan obdržíte v elegantním černém pouzdře
- Keramické nože řady Japan series jsou inspirovány tradičním řemeslem a odráží japonské dědictví
- Ručně vyráběná rukojeť ze dřeva Pakka s aplikacemi z ušlechtilé oceli
- Extrémní ostrost a dlouhá životnost čepele
- Naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění
- Nezanechávají pach ani chuť ocele
- Maso, zelenina či ovoce se při krájení nelepí na nůž
- Lehká váha a perfektně vyvážené těžiště Vám při práci poskytnou opravdové potěšení
- Díky speciální metodě HIP dosahuje čepel ještě vyššího stupně tvrdosti, než je u těchto produktů běžné
- Vyrobeno v Japonsku
- Délka ostří: 16 cm
- Kvalita Made in Japan
- Dodáváno v dárkové krabičce
Nadnárodní společnost Kyocera je jedním z prestižních výrobců zaměřených na výrobky z keramiky, založená roku 1959. Největším sortimentem, kterým se firma Kyocera zabývá, jsou keramické kuchyňské nože. Nože pro všechny kuchaře a na veškeré použití. Prvotřídní kvalita kuchyňských nožů je ostře sledována. Keramický nůž zůstává ostrý celé roky. Velkou výhodou oproti ocelovým nožům je odolnost proti skvrnám, rezavění, nezanechává kovovou chuť a hlavně neničí vitamíny v krájených potravinách. Čepel je nepřilnavá a umožní rychlejší a jistější krájení měkkých potravin a čerstvého pečiva. Keramické nože skvěle padnou do každé ruky, jsou dokonale vyvážené a lze je jednoduše udržovat. Kuchyňské nože jsou praktickým pomocníkem a jejich vynikající vlastnosti využijete při krájení: sýrů, pečiva, uzenin, vykostěného a rozmraženého masa, cibule, mrkve, cukety, bylinek, jablek, atd. Pro zajištění jejich dobré služby a dlouhé životnosti se nesmí používat na tvrdé a zmrzlé potraviny, při vykosťování a jiné činnosti, při nichž by docházelo k mechanickému namáhání (ohybu). Keramické nože se vyrábějí v několika barevných provedeních, a to jak čepel, tak rukojeť.